Gratis internetkurs

Nu kan alla som inte hängt med riktigt i den digitala utvecklingen gå gratis kurs på ABF i Norrtälje. Utbildningen koncentreras på internet och e-post och är skräddarsydd för alla över 65 år.
– Det här är en viktig satsning från samhället på att alla ska kunna vara delaktiga i den allt snabbare digitala utvecklingen där viktig kommunikation går via internet och e-post, säger Göte Lagerkvist som håller i kursen en dag i veckan.
Man räknar med att över tio procent av befolkningen inte klarar av att hantera datorer och digitala medier som till exempel att hämta information från kommunens hemsida, göra bankaffärer på nätet och skicka och ta emot e-post. Kursen hålls åtta gånger med tre timmar varje gång i Folkets Hus i Norrtälje. Kontakta Folkets Hus på tel 0176-129 50 för att ansöka om gratis internetutbildning.

Etiketter: olle larsen